Розташування пляжу

Pattaya Beach — центральний пляж в Паттайя, розташований прямо в серце міста на узбережжі Сіамської затоки. Завдяки вдалій локації до пляжу везе зручне транспортне сполучення, про що свідчить дорога Біч Роад, що знаходиться за пляжем. Його протяжність становить приблизно 4 км, він простягається від Walking Street, розташованої в південній частині Паттайї до північній частині Паттайї. Ширина прибережної зони в основному досягає 20 метрів.

Оснащення прибережної зони

На Pattaya Beach знаходиться безліч невеликих кафе, в яких приємно посидіти, милуючись на затоку. Відвідувачам пропонуються лежаки за схожими цінами. Незважаючи на те, що дана зона не призначена для купання, так як в силу постійного руху по морю різної техніки (скутерів і катерів) вода сильно забруднена, відвідувачі можуть прекрасно провести час в затишних ресторанчиках і кафе, розташованих неподалік, скуштувати різноманітні страви національної та європейської кухні, насолодитися живою музикою і приємною атмосферою. Крім того, по пляжу постійно ходять продавці, що пропонують гостям Паттайї прохолодні напої, смачну кондитерську випічку і копчені морепродукти. Дітям і дорослим, які не люблять сидіти на місці припадуть до смаку різні розваги, в широкому асортименті представлені уздовж узбережжя. Любителі шопінгу і ті, хто захоче придбати різні сувеніри, можуть прогулятися по знаменитій вулиці Walking Street або відвідати найбільший торговий центр — Central Festival Pattaya Beach, розташований на сході, на 333/99 Pattaya Sai Nueang.

Розваги, пропоновані на пляжі

Pattaya Beach — прекрасне місце для тих, кому подобаються піші прогулянки по пляжу і активний відпочинок, так як на узбережжі можна за невелику вартість взяти катер або водний мотоцикл напрокат, покататися на водних лижах, човні-банані, а також зайнятися вітрильним спортом. Неподалік від пляжу розташовано безліч безліч готелів, які можуть припасти до смаку як вимогливим і вимогливим до комфорту відвідувачам, для зручного проживання яких можна вибрати такі 4-зіркові готелі як The Pattaya Discovery Beach Hotel або A-One Pattaya Beach Resort. Для тих, кому потрібні не ідеальні зручності, а важливо просто комфортне проживання за демократичною вартості, краще звернути свою увагу на 3-зіркові готелі, такі як Baboona Beachfront Living або Hotel Vista Pattaya.

источник sabibon.info